Rekreasi Ing Malang

11 Oct 2009

Wektu preian sekolah, kula teng Malang kale keluarga kula. Kula ing mrika nitih motor lan tujuan kula ing Bale Kambang. Kula bhidal jam 15.00 sore. Lan kula tekaning mrika jam 22.00 dalu. Wonten jam 03.00 sesuk wonten jawah, kula langsung teng motor.
Wektu jam 07.00 kula siram ing laut mboten dangu, kula ningali tiang sadean. Akhire kula mundhut panganan damel sarapan.
Wektu kula kundur mboten kali mengan kula medhal teng tokoh panganan khas Malang. Teng mriko katha panganan khas Malang. Mantun mundhuti, kula manthuk.


TAGS


-

Author

Follow Me